ОПИСАНИЕ НА МОДЕЛА

Учебна станция “Приказен свят” е насочена към учениците от 4-5кл. Уникалността на този метод е, че децата ще се потопят в едно магическо, креативно, приказно пространство, което ще им позволи да излязат извън обичайното си възприятие и лесно да открият неочаквани начини за решаване на възникнали проблеми. Приказните ресурси ще помогнат на децата относно: възпитание, образование, развитие на личността и корекция на поведението. Курсът е насочен към развиване на творческите им способности и подобряване на взаимодействието им с външния свят.

Приказната терапия е невероятно вълшебно “огледало”, в което трансформираният вътрешен и външен свят се отразява в хармония и уникалност..

ЛИНКОВЕ КЪМ УРОЦИ

ГАЛЕРИЯ

Какво Споделят Родителите…

Анелия Филипова

„Децата вярват в успеха си, защото са насърчени и подкрепени от своите учители. Училището е прекрасно място да за укрепване на вярата в собствените си възможности.“

АНЕЛИЯ ФИЛИПОВА

“За децата е изключително преживяване да могат да помагат на своите връстници. Това е много сериозно предизвикателство, защото от тях се очаква да бъдат много добре подготвени  и активни участници.”

АЙСЕЛ РЕДЖЕБ